Clujeanul Andrei Bălan s-a întors la FC Zalău

Fotbalistul a efectuat luni dimineaţa primul antrenament din acest an sub comanda antrenorilor Marius Paşca şi Cristian Oros

FC Zalău a efectuat ultimul transfer dinaintea returului exact în prima zi de cantonament. Dezamăgit de evoluţia pe care au avut-o atacanţii echipei zălăuane în amicalul de sâmbătă, 0 – 5 cu Universtatea Cluj, în special de cea a lui Andrei Teglaş, preşedintele Ioan Morar a decis să-l readucă la echipă pe Andrei Bălan. „Am fost dezamăgit de evoluţia unor atcanţi, astfel că am decis să-l transferăm pe Andrei Bălan. Este un jucător pe care-l cunoaştem deja, el mai evoluând la FC Zalău şi care sunt convins că ne va aduce în atac acel plus de care avem nevoie”, ne-a precizat preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar.
Originar din Cluj, Andrei Bălan a fost transferat, pentru prima dată, la FC Zalău, la începutul anului 2010, de la formaţia din Liga a III-a, Voinţa Livezile, devenind la un moment dat golgeterul echipei de la poalele Meseşului.
Odată cu finalul sezonului 2011 – 2012, Bălan şi-a încheiat conturile cu gruparea zălăuană, ajungând la formaţia din Liga a II-a, FC Maramureş Universitar Baia Mare. Clubul băimărean trece însă printr-o perioadă destul de delicată din punct de vedere financiar, iar jucătorul a aceptat rapid oferta venită din partea conducerii zălăuane. „Am discutat şi cu domnul Hotico (Dan Hotico, preşedinte FCMU Baia Mare, n.r.) şi urmează ca în aceste zile să ne trimită şi actele de transfer”, a mai afirmat preşedintele Morar.
Jucătorul va evolua la FC Zalău până la finalul acestui sezon.

2 Thoughts to “Clujeanul Andrei Bălan s-a întors la FC Zalău”

  1. eu

    cate goluri a dat la baia mare?mare atacant

  2. sa speram ca va ajuta echipa

Leave a Comment